- Jag hade iallafall tur med vädret...

Min semester har hittills (i 2 dagar) varit som dendär filmen ni vet. Vi hade iallafall tur med vädret. Jag dööör.
Idag så skulle jag köra hem mamma i en bil som min syster har fått lånat av sin mans kompis medan dom är och fiskar i dalarna.
De är bara det att när mamma kliver ur bilen så säger hon att de ena däcket ser lite lufttomt ut. Jag kilar ur bilen och ser till min FASA att det stämmer. Jag måste ju fixa detta då min syster ska till jobbet imorgon så jag svänger in på statoil för att pumpa. I samma stund som jag spänner fast pumpgrejen i däcket så smäller det. och där står jag. Med en bil som inte är min OCH ett trasigt däck. Jag lägger mig i bakluckan å grinar en stund, men på så vis kommer jag ju inte hem. När jag konkat ut däcket å hämtat domkraft inne på macken så kommer det en gubbe. Han tittar på mig, jag kan ju bara tänka mig vad han ser. En blåst blondin ( i svart hår) med korta jeansshorts å rosa naglar å stooora ringar i öronen. Han frågar om han ska hjälpa mig.. å medan jag hör mig själv väsa "kan själv" samtidigt som jag i hjärnan bara vill grina så går han vidare och köper korv eller vad det nu var han skulle köpa.. å där står jag, med domkraften i ena handen och dendär skruvmojängen i den andra...

Nu är jag iallafall hemma.. tack och lov att det finns ett öde.

- Fint

Min vän Adam har spelat in en cover å lagt in på youtube.
Varsågoda att titta..





 

- Jag fattar ingeeeeenting

Gud va skönt de skulle vara att va blåst ibland. Jag önskar verkligen att jag kunde bara skita i allt, bleka håret kritvitt å sen bara säga "jag fattar ingenting" när folk pratade med mig. Sen när det börjar bli intressant, att de handlar om att man ska bli rik eller nåt sånt. Då kan man genast börja fatta igen. Tänk om man kunde va sådär tuff å frän så de enda man brydde sig om va vilken väska som hängde på armen. Shit, jag har ju knappt en väska. Bäst att börja med att införskaffas sig de. Nä, tänk va livet skulle vara meningslöst då..


nä nu måste jag springa vi ska köpa ett filter till poolen

- Halv elva x 2

Nu har jag sovit till halv 11 två dagar i rad. Det är absolut inte likt mig. Jag som brukar va så himla pigg helatiden. Men jag har ju semester nu. Anledningen till att jag är så trött kan ha två orsaker

1. Jag har jobbat alldeles för mycket och behöver vila
2. Igår när Helén kom hem så skulle hon vaxa min rygg å mage. Det gjorde skitont och jag skrek i högan sky. Då stod hennes lille son på 8 år bredvid mig. Klappade mig fint på huvudet och sa "Elin tänk på vackra saker så är det snart över"

Jag tror att jag var man i mitt tidigare liv, för det första är jag lång, sen är jag så hårig på hela kroppen. Eller så har jag helt enkelt bara ätit för mycket p-piller. Det är inte bra.

Nu har jag abdikerat lite mer till tjej för jag har målat mina naglar rosa. Jag försöker sola, men de enda som händer är att jag ser ÄNNU mer ut som en prickigkorv i ansiktet. Sen händer det inte så mycket mer.

Ja just det, jag kan åka på arvikafestivalen om jag vill. Men då måste jag åka imorgon å då fyller ju mamma år.

Nä nu var det ju mat jag skulle göra så mina små charmtroll får lunch. Det är ju de minsta jag kan göra när jag får umgås med min systers barn när jag inte har några egna. Det sa Helena igår :) Så charmigt.

Idag har jag blivit nedsprutad 5 gånger av dessa satans ungar..

Ja juste, mat va de.

- Hemma igen

Borta bra men hemma bäst brukar de ju heta. Frågan är om de verkligen gäller mig. Jag är borta mer än hemma å jag ääälskar det! Jag har verkligen tröttnat på att bo alldeles ensam i min sketna etta. Ioförsig så är den inte speciellt sketen utan jättefin, men jag är trött på att bo där. Jag är trött på att bo i Södertälje. Jag är trött på att vara jag. Jag är trött på de mesta, å så är jag så jävla rastlös! Förresten har jag bestämt att jag ska tatuera mig. Jag har 2 nya på gång. En släkting till oss är lärling å de betyder bra pris. Därför kan jag nu bli en riktig klottervägg :) Vad jag ska göra är fortfarande hemligt, men eftersom att de är bestående så måste jag ju tänka mig för extra noga. Den ena kommer jag iallafall aldrig ångra.

Festivalen var riktigt trevlig!


Nä nu ska jag fortsätta att äta å sola med barnen :)

- Så rätt helt enkelt

Det är nu som livet är mitt
Jag har fått en stund här på jorden
Och min längtan har fört mig hit
Det jag saknat och det jag fått

Det är ändå vägen jag valt
Min förtröstan långt bort om orden
Som har visat en liten bit
Av den himmel jag aldrig nått

Jag vill känna att jag lever
All den tid jag har ska jag leva som jag vill
Jag vill känna att jag lever
Veta att jag räcker till


Jag har aldrig glömt vem jag var
Jag har bara låtit det sova
Kanske hade jag inget val
Bara viljan att finnas kvar

Jag vill leva lycklig
För att jag är jag
Kunna vara stark och fri
Se hur natten går mot dag

Jag är här
Och mitt liv är bara mitt
Och den himmel jag trodde fanns
Ska jag hitta där nånstans

Jag vill känna att jag levt mitt liv







Med dom orden säger jag heeeejdååå för jag drar till Helena över helgen.


- Snart semester (eller nu beroende på hur man ser det)

Ja, då va vi här igen då. Eller jag kan väl egentligen inte säga igen, för jag har aldrig haft semester innan. Men från och med imorgon så har jag semester. Fast jag är hemma idag ändå. För jag har kräkits inatt. Jättesjuk har jag varit. Dock tror jag inte att jag är MAGsjuk utan mer sjuk för att jag smällde i mig 2 korvar vid golfbanan igår (minigolf) Hur kommer det sig att när man kommer till dom sista banorna så är man så grymt jävla trött på att spela så man inte orkar ens försöka göra ett bra slag?

Idag så fyller Helenas styvpappa Lölla år. Så egentligen skulle jag dit å äta tårta, men eftersom jag kräkits är nog de ingen bra idé. Men vi får väl se hur jag känner mig på eftermiddan..

Nu ska jag gå ner till affärn å köpa cola å kurera mig, stackarn som jobbar där om de nu skulle vara så att de är magsjuka trots allt... :)

HAHA!



- Trött trött trött trött

Oj oj, idag är jag trött, ja helt slut faktiskt! Puh.
Kom hem halv 7 imorse så de är väl inte så konstigt egentligen.. Hade som vanligt en trevlig utekväll.
Klockan 11 ringde Helena mig å berättade att vi skulle få smörgåstårta på jobbet imorgon, tur de för mitt bank-kort har blivit avmagnitiserat så jag kan inte köpa någon lunch på de. Vid 3 hämtade Helenas mamma mig på Tumba station å så körde jag henne å helena till kapellskär för dom ska till åland å fira midsommar. Själv jobbar jag, å de är väl lika bra de eftersom jag festat klart för ett slag nu känner jag.
Alldeles strax hämtar Jessica upp mig här utanför så ska vi till ica maxi å köpa en plattång till henne. Sen är det nästan dags för mig att hem å sova.. åh nu är hon här.. see you!

- Jag är seg som fan

Jahaja, å så va jag tillbaka i de sega träsket när jag inte längre vet vad jag ska dela med miug utav eftersom jag känner mig rätt depp. Men snart är det semester, hade tänkt att ta en sista minuten utomlands, men de kan jag inte göra längre nu för jag råkade visst få en parkeringsbot på 900 kr förra veckan. Ooops.. Nä, de va inte alls så att jag parkerade fel eller så :)

Jag och min syster ska åka till Göteborg iallafall, bara hon och jag<3
Nu har jag packat min väska och ska åka till Helena snart.. hon tyckte visst inte att jag skulle sitta själv ikväll. Jag tänker inte delge er varför för de är hemligt.
Imorgon fyller min systerdotter julia 11 år. Stora damen, nu är hon ungefär lika gammal som jag var när hon kom. Man märker främst på barnen att man börjar bli "gammal". Undrar egentligen när i livet man är lyckligast? Jag lever ju mest i min egna lilla värld. Tror att allt ska lösa sig och vägrar bli vuxen.. Herregud vad naiv man kan vara ibland.


jag o helena påväg in till stan

- Tvättstuga, jippi

Idag är första gången som jag tvättar sen jag flyttade in i min nya lägenhet. Det var verkligen dags!
Nu har dom varit här (äntligen) och fixat lyset i mitt badrum också så nu kan jag ÄNTLIGEN städa ordentligt. Har varit ledig idag, men jag har varit hundvakt åt Helenas små bäbisar Jeff och Fia. Så söta är dom och dom har mestadels sovit hela dagen. Nu på kvällskvisten tänkte jag faktiskt städa iordning här litegranna. De går ju så fort nu när man bor i en etta.

Jag känner mig fortfarande helt tom inombords. Vet inte riktigt vad det kan vara. Men det lär väl gå över snart igen. Dedär lyckoruset som jag kände för någon vecka sedan är som bortblåst. Jag känner inte riktigt igen mig själv, men de lär väl gå över hoppas jag. Det är ju snart sommar och semester! :) Jag behöver nog semester.
Jag tog ju "akutsemester" i helgen och åkte till Åland. Det var trevligt. Sov ioförsig mestadels där med, men de var ju skönt med lite miljöombyte.

Jaja nog med tjat nu.

- Berg o dahlbana

Ja, de är väl ungefär vad man kan säga att livet är. Det går upp och det går ner.. Berg och dahlbana så långt man ser, ena dan är högsta vinsten på lotteri, andra dan så är det ingen tingen, som en kalldusch..

Igår va jag hemma hos Anna en stund och träffade lilla Cornelia, hon har blivit sååå stor och blir mer och mer lik Anna. Senare på kvällen skulle jag egentligen hjälpt min syster med deras firmafest. Men eftersom min karaokeanläggning bara la av så blev det ingenting med de, utan jag åkte hem och la mig på soffan å sov istället.
Jag har varit (som känt) väldigt trött senaste tiden å jag har faktiskt ingen aning om varför. Jag vet att jag borde gå till farbror doktorn men jag är väl för feg helt enkelt.. Sen tycker jag själv att det är skönt att sova bort sina problem faktiskt. Dagarna går som lite fortare då och man slipper känna så mycket.
Idag verkar dom ta studenten här utanför, å de är ju alltid roligt.. ska klä på mig å kila ner på byn å titta lite på dom tänkte jag..
Eller så skiter ja i de och gör nåt annat istället...

RSS 2.0