- Nyår avbokad.

Jag vaknade upp med jordens feber och halsont imorse. Därav fick jag sjukanmäla mig från jobbet, och även avboka min gbg-resa. Härligt, de blir som vanligt med andra ord. Alltid är de nåt som krånglar så fort jag ska göra något. Stackars Jessica som också var helt klägg-förkyld imorse verkar också stanna hemma. Nu är de åter till sängen å kurera mig som gäller. För att därefter hoppas kunna jobba till helgen. Jag blir galen! Fyfan va tråkigt!


- Snart nytt år

Vad härligt det ska bli med nytt år. De känns så skönt att få lämna dehär året bakom sig. På något vis så vill jag bara stryka de direkt ur almanackan. De har ioförsig inte bara hänt tråkiga saker, men när man ser tillbaka så är de de tråkiga som är lätt att komma ihåg.
Nyår är iallafall planerat. Jag och Jessica åker till Göteborg. Imorgon efter jobbet bär de av. (om jag inte mår som en klubbad säl vilket jag gör nu, har ont i halsen och feberfrossa.. å kommer säkert ha de imorgon också, så de blir säkert som vanligt, att jag får vara hemma)

Juldagen var trevlig men de va en flopp. Axa hade verkligen inte strukturerat upp sin fest. De va tokmycket folk, och man fick vänta minst 1 timme i baren. kl 2 hade utsläppet inte ens börjat så man fick stå å huttra i insläppet-kön för att få sin jacka. Härliga tider. Lyckos emelie som va magsjuk;)

Nä, nu ska jag packa ihop mina saker å börja städa iordning här, så de inte ser ut som ett bombnedslag när ja kommer hem :)

(efter att ha kollat igenom bilderna från juldagen har jag bestämt mig för att bespara er dem ;) )

- Bingolotto

Ikväll blir de bingolottos uppesittarkväll som står överst på listan. Jag jobbar imorgon, så man vill ju inte vara alltför utsvävande såhär dan innan doppardan ;)
Idag har jag, som alla andra år insett att jag inte handlat en enda klapp, och har därmed varit tvingad att ge mig ut i julstöket. De blev helt enkelt för mycket för min arma hjärna, så jag har endast inhandlat 2 julklappar. Vilka som får dem återstår att se imorgon. Nu börjar de bli dags att ge sig av.. vi ses efter jul! God fucking jul på er

- Trying to recall

Idag har jag jobbat hela dagen lång. Det är fruktansvärt svårt att komma upp på mornarna nuförtiden. Men skam den som ger sig! När jag kom hem var det dags att tvätta. Så jag har just lagt i några maskiner och väntar nu på att dom ska bli klara, så jag kan vara finklädd till jul ;) Jag har förvisso ingen julkänsla, men vi får väl se hur det blir med de när den väl är här.

Känner mig riktigt myssugen ikväll, så de lär väl bli att jag sätter på sex and the city filmen som jag lånade av varinnia häromdagen. Vi får väl se om någon har lust att komma över också. Skulle ju inte vara helt fel. Imorgon är det ju jobb, så jag känner att jag inte orkar gå ut på krogen iallafall.



Lill-Corren å Jag

- meeeet

Imorgon ska jag på möte, och i slutet av januari så åker jag ner till malmö igen! Då är det en mässa där som jag ska jobba på för företaget varinnia ska starta här i staden.
Just nu sitter jag och äter thai-soppa. Asstarkt är de, men de är bra. Då håller jag baskeluskerna borta! Jag har egentligen massor att berätta, men de sparar jag till ett senare tillfälle.
Åh jag ÄLSKAR singellivet!


- Vi är Cruella Devil i en delad version

Igår var det ju som bekant lucia, jag skulle egentligen på middag hemma hos pernilla, men eftersom att jag låg och kräktes näst intill hela dagen så var de inte ens att tänka på! Min bästis Jessica å hennes familj tyckte dock lite synd om mig, så dom ville ha med mig på luciafika i alla fall. Så när spyorna hade börjat lugna ner sig så kom hon å hämtade mig här hemma. Å påväg tillbaka hem till henne så blev vi stoppade av polisen (jag blev mer kallsvettig än jag redan var) så när polisgubben kom på min sida så öppnade jag dörren å frågade vad jag hade gjort för fel!? (jag va passagerare) ;)
Därefter fick vi lida ut en massa frågor, å eftersom jag inte va frisk än va jag tvungen att avlägsna å kräkas emellan. Pinsamt..men de verkade ju inte va böter på spyor.

Nu mår jag lite bättre, men är inte helt återställd. Dehär är vad man får utlida vintertid när man jobbar inom vården. Härligt!
Jag vill gå på gröna lunds julmarknad!



Jessica å Jag

- So what?

Jaha, då var vi här igen då.. För tillfället så är jag hemma hos min vän jessica å har avklarat idolfinalen.
Finallåten va bra tycker jag, å Kevin är ju klart bäst.

Nu ska vi alldeles strax ut på krogen här å imorgon är de middag hos pernilla. :)

- Who's bad?

Ja, nu tänker jag inte ens nämna att jag inte uppdaterat på länge (oops gjorde jag de iallafall) åh, en sten..;)

Jag är grymt trött och sliten efter alla timmar jag knogat på jobbet senaste tiden! Jag vet inte vad som är fel, men jag känner mig bara helt slut.

Nu har de börjat pratas om vad som ska göras på juldagen. Jag vet faktiskt inte om jag ska följa på fest, börjar istället fundera på om jag kanske ska jobba annandagen. Så att man eventuellt kan flasha med cashen i januari. Iofs funderar jag på att jobba hela julen, både dag å kväll! Förstår ni vad de skulle innebära? Ingen magsjuka pga julskinkan, och ingen ångest för släktmiddagar. Najs!



RSS 2.0