- Nu behöver ja nog inte duscha på ett år!

Idag har ja å mina syskonbarn varit på sydpoolen! Snacka om att jag varit totalt dyngsur! Jag är heeelt slut nu, skulle kunna somna på stubben. Ikväll skulle de vara riktigt trevligt att gå ut, men de verkar de inte vara någon annan som tycker:p Haha.

Hoppas väl på att hitta en krog-partner snart. Annars blir de väl ingenting annat å göra än att ta de lugnt. Kanske ja skulle behöva ioförsig, även om ja gillar när de händer saker!


- The hole club is looking at her (!?)

Igår jobbade jag dag å kväll. Så idag borde jag känna mig rätt trött, eftersom jag gick upp å jobbade dag ida mä. Men nehe sörni, de gör ja inte alls de :) Istället känner jag mig ganska pigg ska ni veta. Riktigt skönt. Idag ska jag åka hem till min systeryster. För imorgon ska ja va mä hennes barn, som har sportlov. Vi måste nog hitta på något riktigt sportigt då. Gå på badhuset kanske?

Dom ville ju de tidigare, men jag är lite skeptisk. För de första lär de va apmycket folk där. Å för de andra hatar jag verkligen att flasha i bikini, jag känner verkligen att jag dör!
Hoppas bara att jag får ta med mig lill-joel in på damernas, för ja kan ju inte släppa honom själv inne hos herrarna.. dom kan ju äta upp honom. Lill-fisen.

Bra för nu.

- Ibland bara måste man

Idag va en såndär dag, då jag kände att jag bara va TVUNGEN att tvätta. Alla, exakt alla mina kläder va smutsiga, å min tvättstugenyckel har varit borta aslänge. Men idag så hittade ja den slappandes i soffan. Den jäkeln har väl legat där hela veckan å kollat på såpor:)

Sen när jag ändå hittade den (å nu tvättar fast man egentligen inte får) så passade jag på att storstäda min lägenhet också. Jag ska förvisso flytta snart, men de är ju lite trevligare att flyttstäda om man inte drunknar i damm redan innan..

Känns mycket fräschare nu. Snart är de Beck för hela slanten. Älskar verkligen dom filmerna. Både Beck å Wallander. :)

Nu ska ja ta och kila upp å hänga sista tvätten så den får torka till Beck..


Anna o Plutt-Corrisen <3


-

My life suck even if I have you!

- Min enda önskan nu och här, älska mig för den jag är..

Idag har jag jobbat (som vanligt) känns inte som jag gör något annat än jobbar och festar nuförtiden. :)
Jag har också (äntligen) lämnat in min mobil på reparation. Ständigt är det något fel på domdär jävla mobilerna. Sonyericsson suger verkligen och jag kommer aldrig aldrig aldrig mer köpa en mobil i de märket. Nevah!
Egentligen borde jag passat på å lämna in dom mobiler som jag hade tänkt att ha som "back up" eftersom dom också är trasiga!
Gnäll gnäll..
Vad händer i helgen då? Inte ett jävla piss faktiskt. Min syster vill ha med mig på party, men jag tackar nog nej. Har haft så satans ont i magen sista dagarna så jag kanske behöver vila? Dags att ta tag i lägenheten också. Jag måste dammsuga och packa undan alla resväskor, jag hade inte tänkt att ge mig ut på ett bra tag framöver så dom behöver ju inte stå framme å drälla.

Jobb imorgon också, men sen är jag ledig 2 dagar! Jihoo. Tråkigt är bara att jag längtar lite till jobbet när jag är ledig. Jani de ska jag sannerligen säga er, jag är då aldrig nöjd!

Tjingeling





Före och efter sminkning, rätt stor skillnad:)
Kolla inte på håret de e ju ofixat! :P

- You give love a BAD name!

God morgon på er höll jag på å säga. Men jag har ju inte legat å sovit tills nu. Nu måste jag bara vädra mig själv lite här i bloggen tänkte jag.
Varför är jag så rädd för kärleken? Jag är hysteriskt rädd. Det är som jag själv brukar säga. Jag tror att kärleken är evig, men föremålen växlar. Men de spelar ingen roll. Jag vågar ändå inte satsa på någonting. Jag orkar helt enkelt inte ha en sån otroligt tråkig sommar som förra året. Jag va totalt knäckt och förlustade mig själv med massor med konstiga saker:P haha.

Jag vet att de finns människor därute som försöker, men hörrni, de är ingen idé jag är rätt less på kärlekslivet för tillf'ället!
Jag sitter just nu och lyssnar på Islands in the stream. Det va min och alexsanders låt. Och jag känner ingenting. Förut blev jag alltid ledsen när den spelades. De måste ju betyda att de är över nu. De är så konstigt. Det känns som om en stor del av mitt liv bara är borta. De är klart att jag har minnen kvar, men de känns som att de aldrig har hänt. Allt kanske bara va en dröm?

Jag vet egentligen vad jag vill ha, de gäller bara att få dig också! jobba jobba joooba!



Nu ser ja ut såhär...






- Better than life

Idag känner jag mig lite bättre.. Vilket innebär att jag antagligen inte kommer att ligga i sängen hela dagen. Utan istället gå upp å fixa till att som jag har stökat ner medan jag har varit sjuk. Jag e ju en stökig människa i vanliga fall. Men SHIT vad stökig jag är när jag e sjuk! jag får för mig alla möjliga konstiga saker.
Nåja, snart kommer nog dendär gubben som ska hämta min soffa. Sen är jag fit for fight. Emelie var e du?:P

- HAHA

Just de jag glömde ju berätta fetaste händelsen som jag varit med om under mina sjuk-dagar. Inatt hör och häpna! Så vaknade jag av att jag spottade. RAKT I SÄNGEN! värsta jävla lobban dessutom, så jag fick vackert men bestämt gå upp och torka. Jag undrar fortfarande vad jag drömde. Men nåt riktigt snubbigt måste det ju ha varit.
Idag har jag iallafall orkat pallra mig ner å skriva kontraket på min nya fina lägenhet. Jag längtar så jag dör tills jag får flytta in. Det blir den 1/5. Ska dock ringa han som bor där å se om vi kan komma överrens om ett annat datum. Nu återstår bara att se om Linus (emelies lillebror) vill ta över denhär, å sen se om det är ok för Christer som jag hyr av. Sen är allting löst! Pling pling :P

Jag köpte lite "tycka synd om" godis å cola också.. jag skall slaktas till jul;)

- Honestly, my life would suck without you!

Jag har en vän. En vän som jag har helt olika värderingar än. Jag vet inte, jag kan nog knappt kalla henne en vän längre, det är något annat. Våra åsikter vädras ständigt öppet och snabbt. Ibland väldigt hårt. Det har blivit bättre med åren, men fortfarande så slängs dörrar i varandras ansikten, och hårda ord sprids ut längst vinden när det inte passar. Men det är vi. Och hur osams vi än är för stunden så finns vi alltid vid varandras sida och stöttar när det verkligen gäller. Ni vet, som att ha ett syskon att bråka med, du vet att vad du än säger, så kommer hon/han tillbaka. Emelie my love. Mitt liv skulle inte vara detsamma utan dig.




Jag har en till vän, en vän som är väldigt väldigt nära. En som jag kan säga exakt vad som helst till, och antingen har hon känt/gjort precis samma, eller så kan hon förstå hur jag känner iallafall. Vi kan diskutera de mest suspekta saker, och jag vet att hon aldrig någonsin skulle föra ett förtroende vidare. Hon har funnits hos mig enda sedan jag kom ut ur mammas mage. Med ett litet avbrott i den hektiska tonårstiden. Det skiljer 2 år på oss, och någongång är man ju olika i utvecklingen. Jag älskar dig av hela mitt hjärta Jessica.





Jag har också en vän som jag för länge sedan lärde känna genom Emelie. Jag hörde talas om denna Anna, både utav Emelie men också av min andra kompis Nathalie. Dock tog det väldigt lång tid innan jag förstod att det var samma tjej. Anna är världens sötaste tjej, och har nu också fått världens sötaste dotter. Vi har haft så jävla roligt genom åren. Alla roadtrips till Dalarna, och alla andra dumheter vi har hittat på. Det är samma med Anna som med Jessica, vad man än säger så kommer det aldrig fram. Du var precis som Emelie med och stöttade under mitt livs svåraste tid. Jag älskar dig och kommer alltid att göra!




Sen finns det en vän till, som jag för många år sedan lärde känna genom Anna. Hon var hemma hos mig häromkvällen och vi hade tjejmys. Vi diskuterade just de då, att vi hade känt varandra så pass många år och fortfarande höll ihop. Men det är väl klart Jenny att vi gör de. Du är också en nära vän till mig. Och dessa nära vänner måste man ta hand om. Gör man inte det så försvinner dom en dag. Love you.




Och sist men absolut inte minst. En vän som var mig väldigt nära i gymnasiet. Hon är inte längre en av mina närmsta vänner, och det tycker jag är väldigt tråkigt. Men någonstans tappade vi bort varandra på vägen. Vi var unga och dumma och såg mer till våra egna behov än varandras. Idag pratar vi, och har jäkligt kul när vi ses, tyvärr är det inte så mycket mer än så. Och en förstörd relation är svår att lappa ihop igen. Men Linda, jag älskar dig och du har alltid en plats i mitt hjärta!





MY LIFE WOULD SUCK WITHOUT YOU!

Det är klart att det finns fler som är värda att skriva om, men jag börjar såhär sålänge. Jag menar, folk måste ju orka läsa också ;)

- Mr. Perfect don't exist my little friend..

Den här helgen har varit bra. Men idag är jag sjuk. Så inihelvete tråkigt. Men doktorn sa att de va halsfluss. Härligt!
Jag har fått ett förstahandskontrakt på en lägenhet här i södertälje nu, så snart lär jag flytta. Ska bli riktigt kul!
Idag ska jag gå ner och lämna mitt anställningsbevis. Hoppas att jag orkar de bara, är helt utslagen här. Har varit vaken sen inatt.
Jaja nu ska ja sluta gnälla å gå å titta på film istället :)


- Vad spelar det för roll om du förstår mig, om det ändå aldrig kan bli du och jag..

Jag å Jenny hade tjejkväll här igår! Jättemysigt verkligen, sen sov hon över och så gick vi till varsit jobb imorse! Jag e ju så sjukt morgontrött, så jenny gick upp för å kolla om ja verkligen va vaken eller om jag hade somnat om ;) haha. så söt!

Vi skulle egentligen ha tagit en drink ikväll, men jag e ju som vanligt sen hem, så de får bli imorgon istället. Stackars jenny ska ju upp å jobba klockan 7 imorgon.

Idag hade jag och min kollega Lillian ett väldigt viktigt samtal:

Lillian: Alltså elin, jag förstår inte varför du inte har någon kille?
Jag: Nehe? varför inte de då?
Lillian: Därför du är så himla trevlig och söt helatiden!
Jag: Haha, jo kanske de, men det räcker inte alltid.
Lillian: Jo, men alltså. Du pratar så tydligt och förklarar saker så bra..
Jag: *tyst*
Lillian: Sen så hittar du alltid på så roliga saker också..

Världens sötaste kollega! Hm.. hon vet när hon ska tala hon! :)



Här va de grejor!

- Jobb igen

Ja då va denhär lediga dagen slut, igen. Dom går så fort. Men mår man dåligt och sover till1 så är det klart att de går undan. Igår va vi ute jag och emelie. Vi va på anchor, å helt plötsligt dök tommy å hans polare upp. Det slutade iallafall med en riktigt trevlig kväll!
Dock mår jag ju lite som jag förtjänar idag, jag va ju inte hemma förrän kl 5 imorse.
I helgen va ja nere i malmö å jobbade på bröllopsmässan. De visste ni ju redan. Men jag passade på å träffa min kära vän simon också. Alltid lika trevligt!

Nu på kvällsidan har ja varit ute å åkt bil med adam.

Dags att hoppa i säng å sova :)

RSS 2.0