- You are wrong when it´s right!

Ikväll blir det utgång (som vanligt på fredagar när jag är ledig på helgen)
Vad ska hända som ska bli dendär brytpunkten? Egentligen har jag lust att bara släppa allt och bara dra. Till ett annat land, till en annan stad? Vad vet jag. Min förvirrade och oroliga själ vill röra på sig. De duger inte att bara göra samma sak helatiden. Men vad ska jag komma på då? Följ med mig.. nu drar vi!



- Ta på mig!

Idag har jag varit hemma hos min syster. Julia (min systerdotter) skulle ju på halloweenparty (jag har sett att jag stavat fel i tidigare inlägg) så jag gjorde henne iordning. Efter de så gick jag å rotade i min systers badrumsskåp efter nagellack å nagelfil. Jobbigt när man inte bor hemma längre och kan sno mammas saker :)

Jag började iallafall fila, men de slutade med att helén tog över och gjorde fin fransk manikyr. Efter de fick jag massage å healing. Känner mig som en ny människa.
Imorgon agerar jag än en gång snäll medarbetare å ska jobba åt min kära kollega som ska va hemma å ta hand om sina barn på höstlovet.

Nähänä.. duschtime och sen är de faktiskt dags att hoppa i säng!

- So what? I am a rockstar!

Haha.. Astra-showen gick bra.. Jag lurade upp min kära syster så hon också fick showa för sina arbetskamrater:) Det var väldigt uppskattat såklart. I den aspekten är vi väldigt lika, vi drar oss inte för en endaste utmaning. Sen vet ju jag att hon mest av allt önskar att hon vore en super-star.

Eftersom Helén skulle följa med å hjälpa till så fixade jag till mig hemma hos henne.. å då när jag är klar.. så säger lilla Julia (min systerdotter) - Åh, sådär ska jag nog va sminkad på Haloween.. HALOWEEN LIKSOM!? jag såg alltså ut som en häxa! :) haha..


- elin by night


härligt

För väldigt länge sedan..


Hitta mig om ni kan!

- "Armen"

Nu är jag ju sådär sjukt dålig på att upptadera igen.. fy på sig..
Senaste tiden har jag ioförsig inte haft så mycket att berätta, och då kan man ju lika bra låta bli..

Idag ska jag sjunga på Astras höstfest, det ska bli intressant. Hon som ringde berättade att hon också ville ha en stand upare, men att de inte blev så till slut. Så nu börjar ju jag känna grym press på att vara rolig också. När jag inte har någon press så brukar jag få till de rätt bra..Men som sagt, de är ju sånt som måste komma spontant å jag känner mig faktiskt inte speciellt rolig idag.. haha..

Jag har spått mig, och enligt den damen ska jag ha barn inom ett år. Jag frågade hur det skulle gå till, och hon bara skrattade. De enda sättet de skulle gå vägen på är om det sulle vara jungfrufödsel, men sånt tror jag inte på.. så de är totalt uteslutet.

Jahaja, ja de va allt för den här gången.. vi hörs



smaaal elin 2005

-

Gonatt .

- Time after time

Jag, Jessica (s.k Gos-Mos) och hennes (eller våran) lillasyster Emma har idag varit och simmat på sydpoolen. Jag hatar att bada där. Och ändå är det alltid min idé att gå dit. Jag kommer ihåg när jag var liten, och de största som kunde hända på jorden var att man fick åka och bada på badhuset. Nu, nu är det bara äckligt där tycker jag. De enda jag kan tänka på är hur många som kissar i vattnet just nu. Och hur många olika fotvårtsbaciller de ligger på golvet. Bläh. Men det har sin tjusning. Det är säkert väldigt mysigt att sitta där i den varma (och bakteriefulla) bubbelpoolen med sin ääälskade och bara mysa. När jag var yngre (typ 14) så tyckte jag att sydpoolen va de potentiella ragg-stället. Idag kan jag faktiskt inte förstå varför!? Jag menar.. man ser bedrövlig ut utan smink, och valkarna bara fladdrar åt alla håll. Antingen var jag smalare då, eller så har jag fått bättre självinsikt nu :)


Jag tänkte bespara er bilderna inifrån själva badet. Men här kommer en efteråt iallafall..


Sen har jag fått önskemål av Emma att sätta in en bild på Mli. Hennes bild av Mli var att hon är kort, väldigt spinkig och blond! Men här mina damer och herrar, så kommer den riktiga:

Tänk så fel man kan ha när man får upp en bild av någon i huvudet:)

- Dop

Snart ska jag på dop. Det är lilla plutt-cornelia som ska döpar (Änapäääns bÄbis)
Jag & Mli har just shoppat hennes doppresent. Jag förstår inte att folk har sån dålig fantasi när dom ska på sånnahär aktiviteter!
Alltid min-första-tand-askar eller Mina-första-år-pärmar.. man får en uppsjö av allt onödigt!
Jag å Mli har tänkt steget längre.. det är ioförsig också en väldigt onödig sak. Men, det är iallafall en onög sak som inte alla andra har köpt. Alltid nåt :)

- Don't blame it

Nu sitter jag i min säng. Egentligen skulle jag gå ut, för solen skiner. Men jag ska ändå snart iväg nu, så då kan jag lika bra vara inne en stund till :)
Idag ska jag på kurs på jobbet igen. Får väl se om man lär sig nåt idag då, hittills har de bara varit självklarheter :)
Men man slutar aldrig förvånas..

Jahaja.. gnäll gnäll.. dags att gå ut å käka frukost!

- Tankspridd

Jag tänker för mycket..alldeles för mycket.. och dessutom på fel saker. Jag lägger ner massor med energi varje dag på att komma på helt ovesäntliga saker. Men de kanske är ett sätt att fördriva tiden på?
Jag jobbar ju inom äldreomsorgen i älvsjö. Så jag tillbringar ganska mycket tid i bilen mellan brukarna. (eller gjorde förr iallafall för nu har jag fått en gårad) Men när jag sitter där i bilen (eller går mellan brukarna) så funderar jag väldigt mycket på allt möjligt. Bland annat livets mening. Vad är egentligen meningen med livet? Nu menar inte jag att jag inte kan se någon mening med livet, och att jag helst av allt skulle vilja hänga mig för att jag mår dåligt..
Men ibland så kan jag faktiskt tänka... "Om jag skulle bli överkörd nu å dö, de enda jag skulle ha upplevt då är skolan och jobbet, var det inte roligare än såhär" och det är ju faktiskt en ganska sann tanke. Men vad ska man göra då för att det ska bli roligare? Allt går ju bara runt runt runt...Pengar kommer och pengar går..Kanske dags att börja lägga dom på något vesäntligt?

Haha.. nu blev jag sådär djup igen.. jag faller ner i dessa djupa tankar ibland, och då är det precis som om jag inte kan sluta..

Men en sak är säker. Om jag skulle berätta exakt allt jag tänker (delger ändå mina nära å kära ganska mycket) men då skulle ni tro att jag var dum i huvudet...Tror knappt det finns nån (förutom min syster dårå) som tänker så mycket och så invecklat som jag...

- Vackert

Du får inte knacka på min dörr
Om du inte är beredd att komma in
Du får inte göra om mitt namn
Och börja kalla mig för din
Du får inte vandra på min väg
Utan att visa mig ditt mål
Inte stjäla av min godhet
för att fylla upp ditt hål
Du får inte riva mina murar
Som ja omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar
Så jag kan somna tryckt
Du får inte ha mig som en dröm
När ja vill vara din verklighet
Du får inte säga att du hoppas om du inte tror du vet
Men du får ta den tid du behöver
För att förstå va de är du vill
Du får be en bön om tiden
Du behöver räcker till
Och du få Samla dina tankar
Så att vår själar kan få ro
Så allting som vi lovade
Oss själva kan få gro
Och du får inte andas på min panna
Inte få mig falla mer
Om du inte sen kan stå för
All den oreda du ger
Och du får inte rör vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men ja önskar inget hellre än att du göra allting mot mig snart


- Sonja Aldén - Du får inte

;D

- Inte många blundar

Inatt har jag inte sovit mycket! Eller, det känns som att jag har sovit, men ändå som om jag är medveten om allt som hände under natten. Jätte obehaglig känsla. Igår var det verkligen en upplevelse. Just för tillfället är jag inte sådär jättesugen på att klä på mig och börja knata till jobbet..
Men man får ju som tur är lön för mödan :) Vi hörs senare..

- Just so perfect

Dagen blev precis så bra som jag önskade. Så jag har inget att klaga på!
Mötte upp Anna å Cornelia runt 11. Vi tog en mini-promenad runt maren och sen gick vi för att äta lunch på tratten, vi blev kvar så länge så vi fick fika där också. Sen gick vi runt kanalen och därefter hem till mig.
Cornelia är verkligen världens mysigaste unge!

Alla bara gifter sig å skaffar barn helatiden.. jag vill också..

- Mysdag.. utan sol

Idag ville visst inte solen vara med längre..
Jag va trött när jag vaknade, men nu är jag färdigfixad så då känns det lite bättre.
Ska straxen möta upp Anna och bÄbis-Cornelia för en promenad och förhoppningsvis lunch, eftersom att jag fortfarande inte har ätit frukost :D
Jag och mat är ingen bra kombination. Eller jo, jag älskar mat.. det är bara de att jag har så svårt att äta den när man ska.
Antingen äter jag ingen alls, eller så trycker jag i mig HUR mycket som helst... Jag vet inte riktigt hur man ska få ordning på sina mat/träningsvanor.. jag har försökt å försökt å försökt... men de blir ingen skillnad..Hmf...
låter kameran följa med idag, får vi se om det blir några bilder eller inte :)

- Something different

Du kan inte älska någon annan förrän du älskar dig själv. Detsamma gäller med respekt. Kan du inte respektera dig själv, hur ska du då kunna respektera någon annan? Jag har lärt mig att man måste utgå från sig själv. Om du inte sätter dig själv i första rummet, vem ska då göra det? De finns ingen som kommer välja dig först. Man kan egentligen inte lita på någon här i världen. Frågan är om man ens kan lita på sig själv. Jag har gjort många saker jag aldrig trodde att jag skulle göra. Men det är sånt som händer. När en kris kommer in i ens liv så handlar man annorlunda än vad man kanske hade tänkt ifrån början.

Jaja, nog om "poetiskt tjafs" och över till verkligheten istället ;)

Idag va jag så trött på att sitta inne, så jag gick ut en sväng på stan. Hittade ett fint väst/linne på indiska som jag inhandlade. Faktiskt utan att ens prova, så jag hoppas de är sexit;) Sen köpte jag lite hårspray och andra förbrukningsprodukter på H&M. Efter de åt jag sushi, alldeles ensam för de va ingen som hade tid med mig:)
Efter maten åkte jag till jobbet på möte, och sen direkt hem till min kära vän Natalie (och hennes man Abel) Det var lite annat folk där också och det var trevligt! Kollade på 2 filmer en romantisk å en skräck..

Jahaja, de va vad som hände idag.. imorgon ska jag träffa Anna å lilla plutt Cornelia.. dags att sova så jag orkar upp :)




Härligt väder!


Å där satt jag för mig själv och filosoferade :)

- Härliga höst!

Vad glad man blir när man vaknar och solen skiner, idag igen!
Nu är det dags att gå upp, duscha å gå ut i de fina vädret innan eftermiddan kommer och det blir dåligt igen..
Jag har en tendens att alltid vänta förlänge med att gå ut, så vädret hinner bli dåligt innan jag kommer iväg.
Men idag skulle det vara riktigt skönt att ta en latte i solen:) Det är inte länge till man kommer kunna sitta ute..

- You can't change me

Idag har vi haft utbildning på jobbet. Så otroligt långtråkigt så jag bara vill skrika rätt ut. Jag har alltid trott att syftet med utbildningar är att man ska lära sig något. Nu rabblar dom bara massa blajja som vi redan kan. Totalt onödigt slöseri med pengar! Nä, då hade de varit bättre att bjuda oss alla på middag istället, eller nåt annat kul.
Ikväll (eller inatt) ska jag väl säga nu.. så har jag återigen varit vaken fööör länge. Men har man intressanta saker att disskutera blir det lätt så..

Imorgon ska jag åka till jobbet för möte en timme, jag känner mig sådär lagomt taggad för de...

- Huh

Sensation!
Jag gick upp en snoozning innan idag, och gud så mycket piggare jag är. Den här känslan har jag dock glömt imorgon när jag är sådär fruktansvärt trött så jag har blodsmak i munnen. Men de tål att dokumenteras iallafall ;)

- I just wanna make you proud


- I hope it treat you with respect..

Jaha, jag skulle gå ut för att kolla på skor. Dom jag köpte sist (mina indiana boots) känns inte helt rätt såhär i efterhand. Jag ville ju egentligen ha stövlar, redan när jag köpte dom. Men, dom hängde där, och de verkade inte som att nån annan var intresserad av att köpa dom, så jag fick som lite medlidande och tog dem med mig hem.
Nu så var jag iallafall ute efter ett par stövlar.. och de fann jag. För 400 kr (nedsatta från 1095). Jag prutade på dem, de va nämligen så att de va olika storlekar. Det som är så bra, är att jag har precis en strl-skillnad på mina fötter, och de är den högra som är mindre, därav passade dessa skor mig PERFEKT. Men de behöver ju inte dom i butiken veta (jag sa att de klämde lite) ;) hah..

Hur som helst, de va ett par skor jag skulle ha. Jag kom hem med fler varor än jag orkade bära. De blev dyrt, men de va de värt! Nu gäller de bara att hitta en plats för dom.. Hmf..

Tills ikväll har jag köpt chips å sockerdricka. yummie.

- En dagens tack!

Idag är mitt mål att åka till skopunkten å inhandla ett par skor, å sen åka hem igen. Någon som känner sig manad att följa med? :)

Det är ju så otroligt dåligt väder, så då kan man ju roa sig med lite shopping :)

- The super morsa!

Hah, ne jag har inte blivit mamma.. men jag hade lika bra kunnat bli på den tid jag varit borta ;)
jag tycker förövrigt att jag klär väldigt dåligt i den rollen.. iallafall om man bara ska kolla på hur man ser ut.


Å vad gör jag ikväll? Jo, jag sitter hemma. Som ett jävla fån.. Jag menar, här är man singel och ska dra sig ut på marknaden å leta. Men hur kul är det egentligen? Jag har aldrig någonsin jagat någon i hela mitt liv, och tänker sannerligen inte börja att göra det nu heller. Jag förstår ju självklart att Mr right inte hoppar fram å biter mig i näsan utan att jag anstränger mig lite själv. Men vet ni en sak? Jag vill inte ha nån Mr right. Jag vill inte ha nån Mr i mitt liv överhuvudtaget just nu! Det räcker gott med mig själv..
Just nu räcker inte jag till för någon annan än mig själv..



jag har fått låna Annas Cornelia :)


Bilder från igår 081003




- Do you know you used to be my hero?

En härlig kväll igår tillsammans med mli.
Idag är hon på dejt, jag förstår ingenting? Dejt? Nu? när man kan vara singel liksom. Hon har nog missat charmen med att kunna göra vad man vill när man vill..
Idag är jag totalt seg, jag orkar verkligen inte med en partynatt till, så jag stannar hemma. Helt själv. Skönt!

Cathrine, jag är verkligen inte söt utan smink. Blä blä blä. Ne, bilden är inte från påsk, tyvärr. Dock är den ju lite mörk, så de ser värre ut än vad det är:) hah..

och vet du? här kommer en till.. ;)


I'm sorry, I can't be perfect..

- Pain in the ass..

Bokstavligt talat :)

Nu ska jag snart ut å luncha med en vän till mig. Sen när Mli slutar så ska vi käka middag hos henne, fixa oss och sen dra ut på byn och göra den osäker. De brukar ju gå bra..Sist bara vi 2 va ute på tu man hand så var det knappt att vi kom hem. Vi får väl helt enkelt hitta någon handlingskraftig som kan hjälpa till:)


Nä, nu är de dags att röja lite här:)


- your pain is my joy

Nähänä.. då blidde de ingen resa till Götet imorgon trots allt. Bilen jag skulle låna av min kära vän har gått sönder. Jag antar att de är ödet. De var helt enkelt inte meningenm att jag skulle komma iväg.
Men Linda raring! jag hade jättegärna träffat dig om jag hade kommit iväg..

Nu är de dags för sängen efter en låååång dag i tvättstugan.

- One fucking our

Jag är medlem på några comunities som tidsfördriv när jag inte har något bättre för mig.. På senaste tiden har jag dock börjat fundera lite på människorna som är medlemmar där. Jag menar. Ett så stort antal människor kan ju inte vara dumma i huvudet på riktigt! Isåfall skulle ju jorden gå under. Det förekommer väldigt mycket brist på respekt. Och alla är så jävla kåta helatiden. Jag skulle aldrig ens orka va de hälften av den tiden som alla verkar lägga ner på att "läääängta efter mys". Jag kanske är konstig. Men nån måtta får de väl ändå vara?




Loggar ni ut hjärnan i samma stund som ni loggar in på datorn, eller vad är problemet?

- I'm a bitch

Jag är sjuk.. igen.. jag orkar inte!

Jag och Mli va på SSK matchen igår. Och när hon kommer hem så har hennes kära vän micke skrivit till henne på msn och frågat om vi va intresserade utav matchen. Då har film-gubben zoomat in oss, när vi frenetiskt sitter och messar på våra telefoner. Haha. Bra de, att man betalar 200 spänn för att gå på hockey, å istället sitter och messar. De liksom förhöjer varans värde på något vis. Sen spelade SSK så dåligt igår också, så man var ju tvungen att mini-demonstrera att man inte var nöjd :)

Jahaja, ni ska jag sova! Så att jag blir frisk någon gång.



Hmf

Fy sjutton vilket tråkigt liv jag har just nu. De händer verkligen nada.
Men alla kan ju inte vara "blondinbella" hur skulle världen se ut då? Mycket glammigare.
Förr, då kunde jag åtminstonde gnälla på att jag hade så mycket tvätt, eller att jag städade. Nu behöver jag inte ens göra det, bara för allt sånt gör jag på 2 sekunder. Maten som ska lagas är ganska tråkig att prata om också eftersom att de mest blir fil och flingor..Så vad ska jag då säga?

Nu till helgen är jag ledig fre-sön. Ska bli riktigt skönt. Jag ska ner till Götet å ordna lite saker, så jag tar med mig Mli (emelie) som kartläsare. I hope she's good. Så vi slipper åka bort oss.
För tillfället har jag tappat bort min resväska, så jag tänkte försöka rycka upp mig ur sängen (som kändes väldigt skön idag när jag kom hem) å försöka leta reda på den. Sen blir de en snabbdammsugning, bokning av tvättid, laga mat. Därefter blir de idol å sen bums i säng.. jag va vaken så länge inatt. Så ikväll blir de ingen tumning på den regeln :)


RSS 2.0