- Mässa

Jaha idag är de dags då för mässan.
Lite nervöst.. Men de ska nog gå bra:)
Nu diskuterar vi gravidmagar å gravidkläder. Känns väldigt passande min stil:P haha.

Ne nu är de dags att göra sig iordning klart.

- Borta bra men hemma bäst

Och visst är de så. När jag åker bort såhär så tycker jag att det är rätt skönt. Även om jag ska jobba så är det nästan som att vara på lite mini-semester. Just nu sitter jag här å kollar på TV med en av mina kollegors man. Alla andra va så trötta så dom gick å la sig.
Så, vad gör jag nu härene i gröt-land? Jo, jag ska jobba på Brölloppsmässan imorgon och på söndag. Varav detta? Carolinas företag Glada Hem (www.gladahem.se), som Varinnia även kommer att ta till Stockholm framöver. Vi ska stå där och visa upp oss, prata om företaget osv. Dom erbjuder nämligen barnpassning i samband med bröllopp, smart va? :)

jaja, nu har jag annat å göra :)


- Alltid är man påväg någonstans..

Just nu sitter jag på tåget. Sk till min systers svägerska som bor på Odenplan. Imorgon åker jag till malmö. Tåget går kl 05.30. Jag kommer vara helt slut. Tur att jag e ledig enda tills på onsdag. Haha.
Jag tog inte med mig kameran då jag inte tror att jag kommer ha något intressant att visa för er, och om jag skulle ha de så får jag väl helt enkelt knäppa kort med mobilen isåfall:)

Jaja, datorn är med iallafall, så vi lär höras framöver nu i helgen. Tillbaka i Stockholm är jag igen på söndag kväll.
Pussas

- Long lost love

Idag kommer Änapäään hit och bÄbis-Cornelia. Det ska bli såå kul att träffa dom igen. Jag har inte sett dom på jag vet inte HUR länge! Jag har nämligen varit sjuk i alla möjliga nyanser, å hon är så känslig liten, så hon får ju inte bli sjuker :)
Men idag är jag frisk så idag ska vi ses :)

Egentligen borde jag visa mina "mamma kunskaper" å baka bullar, men eftersom jag inte har någon frys så är de ingen idé. jag kan nämligen inte äta upp alla bullar innan dom blir gamla..

På torsdag nästa vecka ska ja å jenny ha myskväll! :) tjoho!




Jenny å Jag i somras

- Jag är här och mitt liv är bara mitt!

Min syster hörde av sig här på kvällsidan å ville gå på bio. Så hon hämtade upp mig, å så åkte vi å såg mamut! De var en speciell film, men den var bra. Tyvärr är det ju så i denhär stan att folk inte kan låta bli att störa. Så idioterna som satt framför oss störde igenom hela filmen, och till slut blev jag så less (ni vet mitt tålamod) så jag gick ut å gnällde hos vakten. Jag menar, gillar man inte filmen kan man väl lika bra gå där ifrån? "Ursäkta kan ni vara tysta?" - Abri vafan, vi pratar om när vår buss går. Jag menar, jag skiter väl FULLSTÄNDIGT i när deras jävla buss går!!

Efter filmen följde min syster mä in för å kolla in min nya soffa å då hon är en av dom viktigaste personerna on earth så är det väldigt viktigt vad hon tycker. Och hon gillade den. Puh nu kan jag andas ut å njuta till fullo med tillvaron! De enda lilla kruxet nu är att få bort alla kartonger som än en gång har samlats i skräphörnet :)

- Fuck you right back!

Jag blir så konfunderad över människor ibland (eller ganska ofta om jag ska vara ärlig) Vissa dagar känner man sig bara så otroligt ensam. Som igår när min soffa skulle komma hem hit, och jag inte hade någon bärhjälp. Då kände jag mig som jordens ensammaste. Om än ännu värre när jag skulle skruva ihop dedär jävla schabraket. Idag kände jag mig också väldigt ensam när tåget hade ställts in, varför vet jag inte egentligen..Men de är nog bara för att jag är lite trött idag.

Nu är jag ledig i en hel vecka, de är så himla skönt! Dock har jag haft ont i huvudet 2 dagar nu å idag på jobbet började jag frysa, å sen nu påvägen hem så började jag få ont i halsen, men de är nog ingen fara, eller jag hoppas inte de iallafall. Känns som jag har varit sjuk tillräckligt nu! Men gud vilket deppinlägg dehär blev :/
Kan inte någon komma å äta middag med mig ikväll?

- Oj oj oj

Jag har så mycket att berätta nu alltså.
Igår var jag och Emelie på IKEA, vi brukar ibland ta oss en liten svängom på bakfyllan. Dock kör man ju självklart inte bil om man druckit fööör mycket dagen innan. Och för att vara på den säkra sidan så frågade vi en polis, jag menar, vem vet mer än dom?;)
När vi hade pratat klart med polisen så packade vi in oss i bilen och körde iväg till först skärholmen (gina tricot) och därefter IKEA. Jag drömde om häromnatten att jag köpte en soffa, som var svart.. å när jag kom fram så hittade jag en exakt sån som jag hade drömt om, vilket självklart gjorde att min köpnerv hoppade igång! Jag shoppade då en soffa, å sen några ramar som jag ska ha foton i och sen 2 skålar, eftersom den enda skål jag ägt nu sista tiden är en svart med ett stort POPCORN tryck på. Och om jag har gjort flera saker samtidigt som behöver en skål så har jag fått diska emellan. Jaja, nog om skålarna:P

När vi hade varit på IKEA i ungefär 2 timmar mer än vad vi hade tänkt från början, så gick vi ut till bilen, och aj aj aj.. där står den med lysena på. Fan tänkte jag, nu kommer vi inte komma hem heller, för batteriet har säkert laddat ur. Så jag stannade en man på parkeringen och bad honom hjälpa med startkablar, de va bara de att enligt honom så verkade vårat bilbatteri endast bestå av 2 minuspoler så efter 30 minuter av hans barn skrikande i bilen så tyckte ja så synd om honom, så jag bad honom åka hem. Och där stod vi. Jag med inget batteri i telefonen så jag va tvungen att prata i mikro mikrosnabb takt med alla jag ringde, å emelie med sin dejt i andra änden som bara garvade.. Efter en stund slog de mig att jag känt att rattlåset åkt i när jag parkerade, så jag satte mig bakom ratten å ruckade lite på ratten medan jag vred om nyckeln, och vips så laddades batteriet alldeles av sig själv;)

Nu har soffan kommit hem iallafall, och efter många om och med och 500 kr fattigare är ja mä, så har jag soffan ståendes här. Men när jag skulle skruva ihop den så började jag med att tappa hela underredet på fingrarna, så de gör ju sådär lagomt ont nu. Jani.. jisses.
Nu har jag plötsligt en skinnsoffa i vitt och en tygsoffa i svart, och ingen soffa såld.  hur ska jag få plats själv tro? Är detta ännu en impulsgrej?:P

- Ge mig en lägenhet NU!

Vaknade kl 7 imorse, men kunde somna om en liten stund iallafall. Annars tycker jag att 7 är sovmorgon och att man absolut inte ska gnälla på de. Jag har jätte jätteont i magen idag, sådär så de krampar. Men de har jag ibland och jag har aldrig orkat ta reda på varför de är så. Nu ska jag gå upp å städa å sen ska jag träffa upp emelie på byn.

- Sclut i rutan

Känner mig helt veck idag så egentligen borde jag väl inte sitta här och försöka berätta nåt. Har iallafall varit hemma hos min syster en sväng eftersom jag glömde halva mitt liv där igår.
Nu så ska ja bara vara hemma ikväll. Känner mig som sagt innan lite trött. Idag fick jag min fasta anställning + löneförhöjning, så jag ska inte gnälla. Lite surt dock när jag fick lönespecen å hade 550 kr avdrag pga parkeringsböter. Pyttsan.
Har betalat in alla räkningar också, så de känns bra! Imorgon är de partytajm för hela schlanten! tjoho!



- Just like a tattoo

Idag är jag fruktansvärt trött och ingenting är bra. Vissa dagar är man aldrig nöjd!
Igår diskuterade jag och min syster en hel del om livet. Och hur jag än vrider och vänder på de, så kan jag inte förstå varför livet är en sån ständig kamp? Man ska upp å jobba, man ska vara på ett visst sätt. Man ska skaffa barn och sköta familj, men till vilken nytta? Varför? Vad händer sen då?
Om jag blir överkörd imorgon, då har jag ju inte upplevt nånting.
Men å andra sidan så uppskattar jag ju heller inte dom små stunderna. Och det tror jag ingen gör. Vi har det så förbannat bra så vi glömmer bort att vara tacksamma.

Det var mina ord för idag. Armen..


- Åhnej

Jag vill flytta NU! Jag är trött på att ha inneboende som inte betalar någon hyra. Nä jag har inte varit hemma sen i lördags för jag trivs inte riktigt. De är en jättefin lägenhet. Jag VET! men de är nåt som gör att jag inte vill bo där! Kanske borde jag sätta upp gardiner? Nä, jag vet inte..
Idag är jag ledig, å är hemma hos min kära systeryster. Vi har de jättemysigt med kaffe å kladdkaka :)

Helst av allt så vill jag bo inne i stan, så om de är någon som vet nån som vill hyra ut sin lägenhet, så är jag intresserad till 120%!
Nu ska jag fixa lite med företaget, å sen blir de mer syskonmys här!! :)




ja å min syster <3

- Show me what it takes to be a real rich bitch!

Hoho jaja!
Igår så var jag i år igen karaokevärdinna på astra zenicas julfest. Lika roligt i år som förra året!
Barnen är härliga. I början vågar ingen sjunga, så då får man själv stå å gala i micken. Men på eftermiddan så är det full rulle i kön.

Idag har jag jobbat på mitt vanliga jobb, hade en lugn dag så det va skönt! Jag har fått så förbannat ont i högerben igen, de gör att jag blir så trött å grinig. Så fort jag sätter mig ner så gör de ont. De som ilar från höften å neråt. Någon som har ett namn på detta fenomen? :)


Åhhh jag orkar inte vara vuxen mer nu..  Barndom är något endast barn har, men endast vuxna förstår att bruka.
eller nåt annat väldigt djupt..



Åh ge mig sommar!

- Inget speciellt

Nä idag har det inte heller hänt något speciellt. Jag har inte ens varit utanför dörren. Men ibland behövs sånna dagar, speciellt såhär års när man kanske är lite tröttare än på sommarn.
Min mobil har ju gått sönder (hata sony ericsson) jag svär att jag aldrig mer kommer köpa en telefon ifrån de märket. Bara skit! Så nu har jag fått låna en annan (sony ericsson) av min syster medan jag ska lämna in min på lagning. Man kan ju hoppas att denna back up telefon, som jag förövrigt har varit tvungen att pimpa för den är så gräsligt ful ska hålla under hela sjukhusvistelsen för min andra telefon;)

Jaja, nu är de dags att hoppa i sängen, jag ska ju upp kl 5 imorgon som vanligt när jag jobbar. Känns sådär lagomt segt. Men har en del roliga saker framför mig i helgen, så de ska nog gå att härda ut.

Puss&Kram på er.


- Systeryster

Idag har jag hängt på sjukan större delen av dagen. Härligt. Min storasyster skulle opereras. Och eftersom hon vid tidigare tillfälle har blivit dålig utav narkosen så vågade hon inte vara där själv. Å eftersom jag var ledig så var de min plikt som lillasyster att följa med, såklart! Medan hon opererades i 3 timmar så fönstershoppade jag på apoteket som ligger inne på sjukhuset. Efter att ha gått 30 varv därinne så började expiditerna undra vad jag sökte efter, så då fick jag byta ställe å gå till cafét istället :)
Min kära syster är rödhårig i grunden, och tydligen enligt någon studie så reagerar dom ganska aggresivt på sövmedel (iallafall vid uppvaket) men idag när hon slog upp ögonen så hade hon bara sagt "om ni ringer min syster nu så kommer hon och hämtar mig" - ne, du är inte så pass klar i huvudet än så du får stanna här en stund till. När hon sen väl kom ner till dit där jag va så sa hon till sköterskan att hon va tvungen att gå på toa. Å när sköterskan så fint skullr hjälpa henne upp ur sängen så satte hon upp händerna å sa "neeeeeej min syster fixar dehär, hon jobbar med sånna som mig". Då kan man ju undra om jag jobbar med rödhåriga? eller bara allmänt hysteriska människor:P

Jag har kommit på att jag ska vänta ett tag med att skaffa familj. Det är så mycket att hålla reda på. Barnen ska till skolan, dom ska va med kompisar, dom ska ha en tid att komma hem, dom ska göra läxor, dom ska förhöras, dom ska ha matsäck å ska på utflykt, ha middag, äta kvällsmacka, tjafsa om filmen dom ska se, ha sällskap, ha nattsaga, duscha, fås i säng, väckas på morgonen, få iväg till skolan.. sen ska man se till att dom inte glömmer nåt också! puh, jag är helt svettig. Men så är jag ju bara moster också:)






Finn ett fel..


Ser ni felet nu? ;)





 


- Släng SL

Idag, nu är jag hemma.. äntligen.. efter att ha väntat på ersättningsbussar till tåget i 2 timmar. Jag började åka ifrån älvsjö kl 16.00. Jag va hemma kl 20.30!
Jag e helt slut..Men som tuuur var så va de en väldigt gullig tjej som erbjöd mig skjuts hem. Jag var evigt tacksam, hon räddade min dag, annars hade jag säkert inte varit hemma än..


-


- Tjofräs

Idag är de dagen med stort D. Iallafall om man ska tro emelie, å de gör jag ju för de mesta. Hoppas verkligen att dagen blir underbar för henne.  Jag själv har fått 2 härliga finnar på hakan, så jag känner mig sådär lagomt pepp. Men underlagskräm kan ju fixa till de mesta (tack å lov) Snart ska jag träffa upp en kompis, å sen ska vi till systemet. Bra de, jag behöver fylla på spritförådet lite ;)

Nä nu är de dags att göra sig iordning, sen är de bara ut på staden :)

- Everything but the boy I want..

Jag är så otroligt slemmig i halsen å näsan.. men de är tur att förkylningen iallafall börjar gå över. Egentligen skulle jag träffa Anna idag, jag trodde att jag skulle hinna bli frisk. Men så var tyvärr inte fallet. Så vi får ses framöver, Lill-Corren får ju inte bli sjuk. Så snart kommer min syster hit och hämtar mig :) så får jag åka dit istället. Där va tydligen alla förkylda redan så de gjorde ingenting. Jag har städat idag. Så nu är de fint hemma igen (eller iallafall på golvet). När jag städar har jag en tendens att bara flytta upp allt från golvet till tex sängen, soffan etc.. Sen när jag ska sova, så slänger jag ner allt igen.. å wips så är de lika stökigt som de var innan.. haha.

Nu kan jag iallafall meddela att jag helt och hållet har kommit över Alexsander. Saker och ting tar tid. Men nu känner jag verkligen att jag kan gå vidare.. å om han skulle höra av sig och vilja försöka igen så skulle jag bara kunna ge honom fingret. Eftersom att han aldrig riktigt har berättat varför han dumpade mig (2 dagar innan midsommarafton dessutom) så har jag gått och undrat. Men nu har jag hivat förlovningsringen och lagt dedär bakom mig! Det finns ingen anledning att hänga ut några andra känslor i bloggen. Men jag tror att dom flesta som känner mig vet vad jag tänker;)
Det som är så tråkigt är att hans familj är så himla underbar och jag saknar dom verkligen!


Så.. härliga 2009 välkommen.. nu kör vi..

..vi börjar med emelies 22 årsfest på 550 på lördag.. ;)


- Lay all your love on me

Jag dör, jag är sjuk och mår som en halshuggen säl ungefär!
Jag har personalansvar på jobbet i helgen, så de är bara extra grädde på moset när man har två korkar i näsan.
Nu är de strax dags för sängen (eller jag ligger redan i den) mår så fruktansvärt dåligt.
Hoppas på en förbättring imorgon. Har ju varit uppe rätt sent sista dagarna också. Snart e Mlis fest :D

RSS 2.0