- Halvklart

Sådär ja, nu har jag städat den andra lägenheten och flyttat över resten av sakerna. Sen har jag och mamma varit å handlat mat också. Fan va effektiva vi är. Jag trodde denhär dagen skulle bli oäääändligt lång och att vi aldrig skulle bli klara. Men ack så fel jag hade. (som för de mesta) tänk om jag hade vetat igår när jag exploderade bara för att ingenting fungerade, att de skulle gå såhär lätt. Då hade jag sparat massor med energi. Jag veeeet ju att de löser sig i slutändan. De e bara jobbigt innan dendär ändan kommer ;)

Jaja, nu ska jag bara åka iväg till returen med saker som ska slängas, och sen är jag färdig å tänker inte gå så mycket mer utanför dörren idag. Så de sa. Jag har massor med saker att plocka iordning mä här hemma förstår ni..





Tjuvkik ;)

- Ett nytt försök

Okej ska vi se om jag har mer att berätta om nu da?
Jag har precis flyttat, och som med allt annat jag ska göra så går de ju spikrätt åt helvete. Nu är dock allt på plats å de enda som ska göras nu är att städa den andra lägenheten. Sen måste jag handla hem mat, jag har verkligen ingen! haha. De kändes så onödigt att handla hem massa mat om jag ändå skulle bära över den från ena lägenheten till den andra :)
De är tur att jag har emelie, å de är tur att allt vi gör blir roligt.. till slut. Annars skulle gårdagen ha varit ännu värre än den va. Men som sagt.. allt (läs de mesta) är på plats å jag får glädjas åt mitt nya hem! puss

- En paus

Just för tillfället känner jag att jag inte har så mycket att blogga om, så jag kommer att ta en bloggpaus för tillfället.
Vi ses kanske senare, eller så gör vi inte de..

- Can you make a promise?

Idag är de fint väder igen såå härligt! Igår va ja å Cathis ute å slirade litegrann. Men de blev inte så mycket. För för de första så va de typ inget folk, å för de andra så hade jag inte mina riktiga partyskor på mig för jag va helt slut. Men en strawberry daquri blev de iallafall, jättegott!
Nu ska jag piffa till mig lite, sen är de dags att gå ut i de fina värdret en sväng :)

- En sån härlig dag!

Sånnahär dagar blir man så glad. När de är varmt och fint väder! Snart kommer Cathis hit. Vi ska ta oss en liten hurring på Flamingo, sen får vi se vad vi känner för :)
En sånhär dag kan bara inte bli förstörd!

-


jag ute i solen


jag med total sinnesförvirring


my lovley lovley vän jesse <3

RSS 2.0