- Hur kunde detta hända?

Jag har massor med jeans som ligger i garderoben.. jättesnygga. Synd bara att igen får se dom..Dom har nämligen krympt. Allihopa.. Någon måste ha varit här å tvättat dom i 90 grader när jag inte märkt :)
Ne men allvarligt..
Jag måste komma igång med träningen.. snälla hjälp mig! Jag är ett totalt hopplöst fall!

- If i couldn't?


 
Idag har jag problem.. men idag tänker jag inte dela med mig utav dom :) hah..

Istället tänkte jag berätta att jag har börjat äta vitaminer.. "Mitt val kvinna" det har fått oanade effekter. Snuvan försvann på nästan en gång.. peppar peppar. Jag kan ju inte veta om det är tack vare vitaminerna, eller om det helt enkelt var min tur att bli frisk nu. De kan man ioförsig tycka, jag har ju stått i kö enda sedan i somras ;)

Jag kollar på idol, å jag är ju helt kär i dendär lilla killen med blont långt hår, han e ju såå söt <3







Don't look back in anger..

Man ska aldrig titta tillbaka på ett förhållande..i ilska..
Men hur ska man kunna låta bli att göra det ibland? Man undrar ju så grymt mycket vad man gjorde för fel.. Och vad man ska ändra på till nästa gång..(om det blir någon nästa)

Hur kommer det sig att man alltid bara minns dom bra sakerna när man ska försöka gå vidare? De är inte de att jag inte har gått vidare. Utan mer att jag verkligen förstår folk som inte kan det. De är svårt..

Näe, idag orkar jag inte med det här!


Idag känner jag mig verkligen helt värdelös...

Gröna Lund

Idag har jag varit med Mli på gröna lund. Jag mår så fruktasvärt illa nu så jag inte vet åt vilket håll jag ska vända mig. Sen jag blev "gammal" så kan jag fan inte åka karusell.. å när man mår som en rumpa så är det inte speciellt kul. De enda som går bra är typerna som inte snurrar. Sen är det ju så otroligt förstår ni, att jag som aldrig vinner, har vunnit en stooooor kexchoklad. My god! jag kommer må så illa...


Ne, från och med nu så ska jag inte utsätta mig för sånthär nå mer. Men fy vad vi hade sköj!



utekväll

Nu är jag på g till hamn..
vi ses där :)

Malmööööööööööööö

Jahaja, nu har jag varit nere i Lund/Malmö. Å kollat på dedär företaget som jag pratat om så länge. Riktigt trevligt har jag haft det. Bodde hos min vän Simon, dock va jag väl inte sådär superroligt sällskap på kvällarna. Somnade tidigt helatiden, orkade helt enkelt inte hålla mig vaken. Imorgon är det bara ge sig på sitt "vanliga" jobb. Försöker varva ner en stund nu innan jag ska sova. Känns sådär lagomt härligt att gå upp kl 5 imorgon. Men det ska jag väl också klara. Hoppas jag kan vara ledig på lördag så jag kan gå med min "partner" Mli på Grönan. Hah..

Gonatt.

Hjulen på bussen snurrar runt runt runt..

Jag kan faktiskt inte förstå varför jag är så otroligt dålig på att få saker och ting gjorda.
Jag börjar alltid med allt jag "måste" göra i sista sekunden.. (nu är det inte ens sista sekunden utan det är försent) jag ska åka till malmö imorgon, å tror ni att jag har tvättat? Näe, så nu vet jag inte vad jag ska ha med mig för kläder..
Jag trodde ju i min dumhet att det självklart skulle finnas tvätt tid som nu ikväll, men det är ju självklart att det inte gör de, de hade man ju kunnat räkna ut med lilltån.

Back in buisness

God morgon på er.

Inatt har jag sovit riktigt bra.. men de gör jag dom flesta nätterna nuförtiden.
Det finns ett lugn i min lägenhet, som jag inte känt på länge.

Hm.. nu måste jag kila till bussen




På skansen :)

- I said I love you and I swear I still do..

Idag har det varit en såndär riktig slappardag. Jag vaknade inte förrän kl 1. Sedan var jag ute på staden en sväng å käkade lunch.
Men när jag kom hem från stan så kände jag faktiskt lite dåligt samvete över att jag inte tagit tag i någonting den här helgen, så då satte jag igång å städade, å slängde ut alla kartonger här utanför istället, så de ser lite trevligare ut inne. Dock blev det väldigt tomt i "kartonghörnet" nu.

Nu är det alldeles strax dags att sova.. känner att jag faktiskt inte har så mycket roligt att berätta idag..

Mli, står du på benen? :) lilla raring.

Jag har problem

Men, det är ju inget ovanligt! :) hah...

Idag ska jag ut.. kul.. jomenvisst.
Jag vet inte vad det är med mig, när folk frågar om jag ska följa ut, så hör jag mig själv nästan alltid säga "ja" fast jag egentligen menar nej. Annars säger jag "va?" för att få tid på mig att tänka ut ett bra svar.
Idag är ioförsig inte problemet att jag sagt ja och menade nej. Idag är problemet större än så. Mina "uteskor" (som förövrigt luktar pyton) är hemma hos mamma. Hos mamma liksom, vad gör dom där? Nu ångrar jag bittert att jag för 3 veckor sen när jag sov där va för lat för att ta med mig skorna därifrån när jag lånade ett par av henne för att det ösregnade. Så vad ska jag nu sätta på fötterna när jag ska gå ut å shejka asset för att få alla att inse att det är mig dom vill ha, men aldrig kommer att få? - Jo, mina indianskor - "Ugh!" med fransar dessutom. Det kommer sluta med att fransarna kommer fastna i varandra, å så slår jag krokben på mig själv och ramlar och då kommer vakten tro att jag är för full och slänga ut mig, å då blir jag så kall så jag får lungnflammation å nästan dör... Vilket scenario, bara för att jag glömt ett par skor hos mor min. Eller, så får jag helt enkelt stoppa in näsan i garderoben och bli kär i ett par andra skor<3



- jo men jag gillar mat...

Some shit.


Patrik 1,5

Jag, Jessica och Jenny va och såg Patrik 1,5 idag. Den va bra tycker jag. Ena sekunden skrattade man så man nästan kissade på sig, men i nästa stund behövde man näsduken;) alltså att rekomendera<3



jessica - Mäh, hon är ju jättesöt.. tänk om dom träffas ofta
elin - vadå söt? hon är ju asful
jessica - nähä, jag tycker hon är söt
elin- amen, hon är ju mycket fulare än dig iallafall...

haha.. härlig vän jag är :)

Äntligen helg

Nu är det äntligen helg! Eftersom att jag jobbar varannan helg så uppskattar man lediga helger dubbelt så mycket!
Ikväll så ska jag gå på bio..man måste tillåta sig själv att ta de lugnt ibland. Även om det är jädrigt tråkigt..
Jag har verkligen festat fööör mycket sista tiden. Hela min sommar var en enda stor fest (fast hur kul var det egentligen?) jag har iallafall insett att sorger kan simma, det är alltså ingen idé att försöka dränka dom.

Detta har jag lärt mig sedan mitt uppbrott med Alexsander.

- Sorger kan simma.
- Jag uppskattade honom mycket. Men hade jag vetat att det inte var for life hade jag uppskattat stunderna vi hade tillsammans ännu mer.
- Saknaden efter en person kan verkligen äta upp dig inifrån.
- Minnena finns alltid kvar, hur mycket du än försöker glömma.
- Livet går vidare...


Fördelar med att vara singel

- Allt i lägenheten är DITT!
- Minst hälften så mycket tvätt
- Det ser likadant ut när du kommer hem som när du gick (både för och nackdel beroende på om de är stökigt eller inte)
- Du behöver inte fråga någon om "lov" du gör som du vill



"Handen på hjärtat vem kan säga att det är sant att ensam är stark?"





Tidiga mornar..

Jag är så fruktansvärt trött på att gå upp tidigt.
Hur ska man göra för att slippa?

Antingen så får man helt enkelt skaffa sig ett affärsjobb, men som om de skulle bli så mycket bättre. Då jobbar man ju till sent på kvällen istället..
Annars får man helt enkelt tollerera att man måste gå upp kl 5.

Jag är heeeelt slut! puh..



Tanka Tanka..

- What goes around comes around

Hej på er!

Idag har jag fått tillbaka min blogglust. Så jag tänkte att jag startar upp denna sida igen.

Det har hänt en hel del sen sist, och mitt liv ser ganska mycket annorlunda ut nu än de gjorde sist jag bloggade..
Jag hade tänkt att denna blogg ska handla om min vardag, mina tankar och funderingar kring de mesta. Men den ska FRAMFÖRALLT handla om mitt (nya) liv som singel...

Hur ska detta gå? :)


RSS 2.0