- Lägger ner dethär nu

Jag har som sagt inte så mycket mer att säga just nu..
lägger därför ner denhär bloggen tills vidare..



Dock har jag och min älskade vän knatte börjat blogga på en annan adress : http://blirvilyckligaresmala.blogg.se möt oss där i den svåra kampen mot sockerberoendet!

- Böter

Nä, nu funderar jag seriöst på att säga upp mitt körkort å hela skiten. Snart har mina böter kostat mig mer än vad körkortet gjorde. Eller ioförsig har de kostat mig mer från den första boten, för de va min mamma som belatade mitt körkort :) <3

Igår kom jag åkandes i herrängen (där jag jobbar) å helt plötsligt hade dom slängt upp en fartkamera där, vid en skola. Ioförsig hade jag foten på bromsen å höll på att bromsa, men vafan.. jag hann ju inte..
När jag senare kom tillbaka på samma väg, så hade dom tagit bort den jävla kameran. Dom hade säkert satt dit den bara för att jävlas med mig! Åhhh ibland blir jag så jävla less!


Idag kommer Martin från göteborg hit, han å hans band ska spela här i slöddertälje, så jag tänkte gå ner å kika på dem. NEMAS 21.30 vid centralen. Kom ni också vet ja :)


- Helt meningslöst

Ush jag är så dålig på å skriva här nuförtiden. Men de känns ju helt meningslöst att sitta här och skriva om massa saker  som jag ändå inte har lust att dela med mig utav.

Nu ska jag sova!


RSS 2.0